Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kemoton Grupa D.o.o
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Agent curatare interioara TLP
4778
Cod produs
3858891265193
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Universal formulat curat pentru toate suprafetele interioare ale vehiculului, astfel incat sa nu trebuie sa inlocuiasca agentul in functie de tipul de substrat care urmeaza sa fie tratate. Formularea universala va va economisi timp si bani, in timp ce produsul de calitate este suficient de puternic pentru pete si suficient de usor pentru orice suprafata.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Sa eliminam toate obiectele din vehicul. Am vid interiorul vehiculului. Indepartati parul de animale sau resturile de par uman de pe tapiteria scaunului.
Se dilueaza produsul cu apa intr-un spray pentru a pulveriza pe suprafata.

PIELE SI TEXTILE SUPRAFETE DIN PIELE SI PLASTIC - SPALARE REGULATA:
Pentru suprafetele care sunt ingrijite regulat si putin murdare, adaugati 100 ml de agent si 900 ml de apa (10% solutie) la spray-ul de 1 l. Sa pulverizeze agentul mai intai pe panoul de comanda al vehiculului.
Am rula o carpa kamebo umeda (sau piele de deerskin artificial) peste cabina de pilotaj a vehiculului si toate piesele din plastic. (Partile din plastic ale usii) frecati partea textila cu un capac din plastic moale in jurul gatului si in jurul pedalelor de gaz si de frana si stergeti-o cu microfibra.
Din Gura in Gura